Konsumi IUlëtieNELGJISëEPërdorurGjerësishtCE&ISO OEM
plotësisht自动化
Hekurosje机器和折叠机

NEORJMëLARTë的质量设备欧宝娱乐平台入口

洗衣套餐欧宝娱乐平台入口

Besimi ne,na zgjidhni

rreth nesh.

 • ndërtesakompani
 • epërparmeendërtesȱs
 • 显示Fabrikë.
 • Fabrikë.
 • 商店旁观

Profili IKompanisë:

江苏州泰丰机械制造有限公司ështënjë我madh prodhues我pajisjeve larje me KapitalTëRegjistruarPrej 45.2 Milion Juan。KompaniaëShtënjīannëtarihiqatëslehta IndustriisëMakinerisë,Dheështëe江苏省台州市KompaniaJonëështëevendosurnëlajonine lumit yangtze。Kompaniaështëe特级帕杰迪·普通工业店kë·普雷希姆·佩吉斯·ë泉·斯卡尔·埃米尔·ZGJEDHJAPëRE,Spitale,Restorante,Tekstile,Veshje Dhe IndustriSëLaržse。

Marrinpjesënëaktivitetetekspozitë

ngjarje dhe tregon tregtis¶

 • 工厂简历工作

  由于电晕病毒的流行病逐渐,政府官方批准后,我们​​的工厂收入2月22日。但是,由于病毒彻底消失,所有的东西都应该在工作时间戴面罩,并且需要在进入...之前进行温度测试

 • 中国Përgjegjës,fabrikapërgjegjës

  Qūngakoronavirus i rikndodhurnùkinëngafundi ivittittōkaluarqëtəbëhetnjëepidemiseriozendikojnënëkinësidomos qytetin e rendit wuhan.intùluftuarkundër病毒ne中文gjithëndjekin shembullin eqeverisëdhe tani ne jemi dukebărəÇmospërTëpërpiqenpërtëkapərcyerkëtə。Ju Lutem Mos UShqetësoniabou ...

 • 尿液TëNGROHTAPër江苏泰胜PërT'uBashkuar Me CCCC

  欧宝全站app下载江苏泰鹏机械制造有限公司(常设委员会单位,会员人数:GCX01910121)江苏泰峰机械制造有限公司江苏泰鹏机械制造有限公司是一家国内工业洗涤设备制造商。欧宝娱乐平台入口它致力于研究一个......

 • Më25肖恩,江苏泰峰组织TëëëëëëësitPërTëudhëtuarnë浙江。

  Herītnëmëngjes,Me DiellTëndritshme,Ne Kemi VendosurJashtënëudhëtimintonënëzhejiang。Gjithkush KishteNjëKohëTërrallësëbashkupërtëudhëtuarsùbashku,dhe ata treguan se IshinShumëtëlumturdheqeshigjatùrrugōs。Zonja e BukurUdhōzesiii dhanjëshpjegimtëmrekullueshmepërtëbërəudhëtiminmëinteresante。......

 • NJOFTIM NDRYSHIM EMRI公司

  PëRShkakTëNevojaveTëThvillimit,台州世纪泰峰Pajisje Elektrike DHE Mekanike Prodim Co,LtdëShtëNdryshuarPër江苏泰峰Makineri Prodhim Co,LtdMë1Korrik 2019,Me Miratimin E ShqyTimit Administriv Dhe Byroja Miratimin E Taizhou Farmaceutike Lartit -TeTe ...

Kooperativa公司

 • Pekin Universiteti我发布了Dhe Telekomunikacionit

  Pekin Universiteti我发布了Dhe Telekomunikacionit

 • 302 Ushtarake Spitali I中国

  302 Ushtarake Spitali I中国

 • 南京华治GJUHën学校

  南京华治GJUHën学校

 • 中国多尼

  中国多尼

 • 佩金怀柔医院

  佩金怀柔医院

 • 江苏台州人民医院

  江苏台州人民医院